Lej en VIP bus: Når kun det bedste er nok

En VIP bus er den unikke løsning, når I vil have det bedste af det bedste, hvad enten I skal fejre og feste eller finde koncentrationen til, at udføre det bedste arbejde sammen.

Luksus VIP bus betyder også luksusservice

Når du lejer vores VIP bus er der er sørget for alt det du måtte ønske og aftaler med os?
Du og dine medpassagerer skal blot nyde turen og dens formål, uanset om det gælder arbejde eller afslapning. Derfor er chaufføren altid inkluderet, så I ikke skal bekymre jer om at komme til og fra jeres destination.s
Her får i muligheden for at hygge jer undervejs uden at skulle bekymre jer om trafik eller transport.

Ankom med stil i en VIP bus

Leder I efter den mest stilede ankomst til festen, ferien eller firmakonferencen? Så ankomme i vores VIP bus.
Lej vores VIP bus og oplev luksus i en klasse for sig, når det gælder transport af dine gæster, venner eller kollegaer.
Med vores VIP bus får du en oplevelsen ud over det sædvanlige, det gælder både bussen indefra såvel som udefra.

Erhvervsrejser

Vi arrangerer grupperejser og erhvervsrejser rundt i Europa.
Når du bestiller en erhvervsrejse er du sikret en korrekt og personlig håndtering af jeres rejse. Vores erfarne medarbejdere vil til hver en tid være behjælpelige med inspiration og vejledning, således turen bliver både spændende og interessant.
Vi sørger gerne for forplejning og guideservice i bussen eller booker restaurantbesøg, entrébilletter, færgeoverfarter eller hvad du måtte ønske.

Skal I holde firmamøde eller arbejde i VIP bussen

Når I lejer vores VIP bus, skal I ikke lade jer begrænse af formålet.
Skal turen kombineres med arbejde på busturen, så nyd vores VIP bus med luksus lædersæder med justerbar ryglæn, armlæn og særdeles god benplads.
Alle sæder har borde, 220V strømforsyning til PC, mobiltelefoner og en række AV-udstyr til mødefaciliteter, herunder billede, lyd og lys.

Når i skal I slappe af i jeres VIP bus, så læn sæderne tilbage og sæt en DVD film på eller brug luksusbussens Wi-Fi til at underholde jer i løbet af turen. I skal blot bestemme jer for, hvor I skal hen og hvornår, så sørger vi for en luksuriøs oplevelse til dig og dem, du rejser med.

En VIP bus er den eneste rigtige løsning, når I vil have det bedste af det bedste – når I skal fejre og feste eller finde koncentrationen til at udføre det bedste arbejde sammen.

Roadshow & Events

Skal du lave et PR-fremstød, events, præsentere virksomheden eller nye produkter, er vores Business to Business service din professionelle sparringspartner, når det drejer sig om specielle kørselsopgaver.

Ønsker du en flot og anderledes VIP bus og et unikt blikfang, så kan vi dekorere bussen så den fremtræder i virksomhedens egne farver og logo. Vi kan dekorere og indrette bussen til næsten et hvert behov, du måtte ønske, det er kun fantasien sætter grænser.

I samråd med dig udarbejder vi løsningsforslag til netop det busroadshow, som du ønsker. Vi har gennem mange år medvirket ved flere roadshows for et stort antal erhvervskunder, modefolk og offentlige institutioner i hele Danmark, og kan derfor trække på erfaring og know how som kun få busselskaber her i landet.

Vi tilbyder at håndtere al kørsel i forbindelse med roadshowet, og du kan trygt overlade planlægning, logistik og afvikling til vores erfarne team.

Luksus busture – også til udlandet

Hvorfor nøjes med dårlig benplads på flyet, når I kan ankomme til jeres destination i udlandet med luksus i vores VIP bus. Vi garanterer høj komfort og luksus, I skal blot beslutte jer for, hvor I vil hen og hvornår.

Skal i til firmafest eller Julefrokost

Skal jeres medarbejdere køre på 1. Klasse fra firmaetog til frem til festen, så er vores VIP bus det oplagte valg.

Privat rejser – Herre & Pige klubber

Om i skal til Formel 1, Le Mans, Oktoberfest i Munchen, En vinrejse i Italien, Et besøg på et destilleri i Skotland, så tilbyder vi vores eksklusive VIP bus til jeres Herreklub.

Om i skal på Shoppe tur i Milano, Et Welness ophold, en Studie, teater, museum eller koncert, så tilbyder vi vores eksklusive VIP bus til jeres Pigeklub.

Polterabend

Skal I arrangere en polterabend for bruden eller gommen, så kan vi tilbyde en uforglemmelig VIP kørsel med masser af luksus. Vi sørger for, at I kommer sikkert rundt til jeres planlagte aktivitete.

Bryllup & Konfirmations kørsel

Skal jeres gæster køre på 1. Klasse fra Kirken og til frem til festen, så er vores VIP bus det oplagte valg.

Familie udflugt

Er i en stor familie eller vennekreds, og skal i til familiefest i den anden ende af landet, eller skal på et kro ophold, så kør sammen på første klasse. Det er billigere end at køre i 14 biler og købe 14 færgebilletter.

Skirejser

Hvorfor ankomme træt efter en lang biltur til alperne eller nøjes med dårlig benplads på flyet, når I kan ankomme til jeres destination i udlandet med luksus i vores VIP bus. Vi garanterer høj komfort og luksus, I skal blot beslutte jer for, hvor I vil hen og hvornår.

Trailer

Vi har selv designet vores egen helt nye trailer, så den passer til de mange typer kørsler, som vi udbyder. Dvs., at der også er et cykelstativ til traileren med plads til 32 cykler.
Traileren har været benyttet til flg. arrangementer:
– Skiture
– Cykelture
– Ture, der kræver meget bagage plads
– Ture for rockbands
– Vinrejser

Forplejning

Der kan tilkøbes følgende varer ved busture:
– Kaffe
– Fadøl
– Sodavand
– Kildevand
– Vin
– Chips & Snaks
– Bespisning efter ønske

Aftales individuelt for hver tur!