Hvem bruger bussen?

Mange forskellige grupper har hyret bussen gennem årene.
Specielt grupper på op til 28 passagerer, der ønsker ekstra luksus & komfort:

TV2 – Carlsberg – Roskildefestivalen Orange Scene, udenlandske band & popgrupper.
Journalistgrupper der besøger Mediehuse i Europa – Udenlandske grupper der ønsker transfer eller kørsler over flere dage.

Wellness og Kokke/gastronomi ture til Polen. Rejser til Engelske-haver, blomsterture, Vinrejser & Cykelrejser til Frankrig & Italien. Bridgerejser, hvor der er spilleborde i bussen – Firmafester – Bryllupskørsler – Polterabend ture.
Sightseeing – Kommuner – Uddannelses samt Promotions ture, transfers og forskellige udflugter.

Testimonial

MEDIEKONSULENTERNE

Vi har oplevet VIP Bussen som en overraskende perfekt kursusramme for vores digitale innovationskurser ned gennem Europa. Der er god plads til at networke på kryds og tværs i større og mindre grupper. Der er mulighed for at holde oplæg bagest i loungen på en stor skærm, som alle kan se og bordene ud for hvert sæde giver derudover mulighed for at spise i bussen, når tiden er knap. Transporttiden opleves ikke som et problem – tværtimod er vores kursister vilde med at være i bussen, når vi rejser fra by til by.

Klaus Henriksen & Henrik Keith Hansen, arrangører af Digital Tours

Klaus Henriksen
Ledelses- og udviklingskonsulent

DANSK SKOLEBRIDGE

Dansk Skolebridge har brugt eventbussen i forbindelse med promotion af københavns mesterskabet i skolebridge.

Både voksne og børn var vilde med bussen, der kørte rundt til skolerne og samlede elever og lærere op. Indretningen af bussen er perfekt til events, og den skaber en masse opmærksomhed. Kommunikationen med Reinholdt bridge & Travel kørte perfekt, og vi fik en rigtig god service.

Vi vil helt sikkert bruge bussen til andre arrangement’er, og kan kun anbefale andre at prøve den.

Morten Bilde
Skolebridge i Danmark